Bio

Het idee voor Care to Share is begonnen toen ik met een vriend sprak over zijn bedrijf. Hij was toe aan uitbreiding, en ik kende een bedrijf dat op dat moment teveel mensen in dienst had, maar geen afscheid van die mensen wilde nemen.
Ik heb deze twee ondernemingen bij elkaar gebracht, en zo ontstond Care to Share. Inmiddels zijn er diverse organisaties en stichtingen die gebruik maken van dit project, en blijkt het ook echt een win-win situatie op te leveren.

Care to Share is een onderdeel van Zeijlmans Training & Coaching. Deze organisatie biedt Zakelijke dienstverlening in persoonlijke ontwikkeling.  Mensen zijn hun leven lang bezig om kennis te vergaren. Opleidingen, training, scholing, de meeste instituten zijn gericht op inhoudelijke kennis.

Mijn ervaring is, dat professionals niet altijd dezelfde mate van aandacht geven aan hun persoonlijke ontwikkeling. Waar sta je voor? Hoe verhoud je je tot bepaalde zaken? Het loont om in een aantal coachingsessies hier bij stil te staan. Hierdoor ervaren mensen een verrijking van hun leven. Tenslotte gaat je leven tijdens werktijd gewoon door.
Een initiatief als Care to Share levert hier een bijdrage aan.

Graag ga ik een gesprek met u aan.

Heeft u interesse in Care to Share?

Neem contact op:
Carlien Zeijlmans

+31 642309575

carlien@zeijlmans.com

www.zeijlmans.com