Projecten

De projecten van Care to Share zijn zeer verschillend, zowel qua vorm als qua inhoud. Er zijn projecten die in minder dan 20 uur uitgevoerd kunnen worden! Dat is ook de kracht van dit initiatief: de projecten zijn kort, snel, helder. Net als de procedure.

De matching van de projecten en de deelnemers is maatwerk. Het gaat erom dat de ondernemer en de deelnemer goed bij elkaar passen. Daar zit de meerwaarde.

Op dit moment zijn we onder andere op zoek naar invulling van de volgende projecten:

Marketingplan met eventueel uitvoering voor een Hot Yoga-school in Amsterdam Centrum. Hot Yoga is een veeleisende reeks van 90 minuten in een tot 40 graden Celsius verwarmde ruimte. Het bestaat uit 26 houdingen (asana’s) en twee ademhalingsoefeningen (pranayama).De school loopt goed en is de meeste middagen en avonden vol. De eigenaar/ is een zeer gerenommeerde leraar en is vooral gespecialiseerd in ‚blessurevrij’ yoga beoefenen. Het marketingplan zou een omgevingsanalyse en een doelgroep onderzoek kunnen bevatten, het vertalen van (verkoop) doelen in concrete marketingacties, en het ontwikkelen van advertentie en reclamemateriaal.

Google Analytics en Online Marketingplan voor een Startup Trainingsbureau in Amsterdam Noord. Deze startup heeft zich gespecialiseerd in (communicatie) trainingen voor ZZP’ers. De oprichters zijn twee zeer inspirerende, jonge trainers met een verassende hoeveelheid vaardigheden en kennis in hun pakket. De doelgroep is echter lastig te bereiken en is nog wat terughoudend om in zichzelf te investeren. Om de trainingen laagdrempelig en toegankelijk te maken heeft de startup behoefte aan Online Marketingkennis.

Moderne betaalmethode voor startup. De Startup uit Amsterdam Centrum zoekt innovatieve manieren om de online diensten te kunnen verkopen. De organisatie biedt langdurige online consultancy voor organisaties in de IT-sector. En zoekt innovatieve manieren om het betaalproces te versnellen. Een moderne, snelle manier die het „uurtje-factuurtje’ verslaat.

 

Zoals al eerder genoemd, is Care to Share maatwerk. Elk bedrijf is anders, elke werknemer is anders. Wanneer u als Opdrachtgever een vraag heeft aan Care to Share, neemt u dan contact op. Het kan ook zijn dat u als Deelnemer graag een bijdrage zou willen leveren. Of dat nou aan een van bovenstaande, of aan een ander project is. Neemt u dan ook contact op!