Opdrachtgever

50% Van de ondernemingen in Nederland bestaat uit 10 mensen of minder. Hoewel het economisch en maatschappelijk belang van deze ondernemingen groot is, blijft de aandacht voor deze bedrijven achter.  Gedurende de startfase van een bedrijf, is er behoorlijk wat ondersteuning. En vervolgens wordt er niet veel support meer aangeboden. Care to Share biedt u de gelegenheid om (tijdelijk) gebruik te maken van hoogwaardige kennis uit grote ondernemingen (ICT, Consultancy).

Een nieuw onderdeel van Care to Share is het bemiddelen van starters op de arbeidsmarkt, voor hetzelfde (tijdelijke) doel: uitwisselen van kennis.

Uit onderzoek blijkt ook dat 1 op de 3 ondernemers aangeeft dat er te weinig tijd overblijft om zich op de kerntaak te richten. Administratie en financiële processen zijn grote aandachtvragers. Care to Share biedt u de kans en de gelegenheid om al die klussen die gedaan moeten worden, die het ondernemen makkelijker maken, maar waar u nooit aan toe komt, uit te (laten) voeren.

Care to Share komt een inventarisatie maken van uw projecten en biedt u vervolgens een professional aan die deze projecten komt uitvoeren. Ook (juist!) als het korte projecten zijn.

Waarom?

  1. U kunt gebruik maken van zeer waardevolle kennis van professionals;
  2. Projecten waar u geen tijd of capaciteit voor heeft, kunnen nu uitgevoerd worden;
  3. Als ondernemer kunt u zich bezighouden met uw Core Business, de Professional lost uw problemen op;
  4. Hierdoor kunt u uw omzet en winst vergroten;
  5. Ook kunt u een efficiencyslag maken, waardoor uw voorsprong op de concurrentie vergroot wordt.
  6. Er komt weer tijd vrij voor andere dingen.